Hvem-Hvad*Hvor
Startside ] Net-BogføringsVejledning ] Net-KasseKladde*Årsregnskab ] Net-LønBeregning ] Net-EnergiAfgifter ] Net-Oplysninger*Revisor ] Det RevisorFri Årsregnskab ] Nyheder ] [ Hvem-Hvad*Hvor ] Download ]


 

  

  

Revisor i Roskilde: Revision & Bogføringshjælp med Visioner

Revisor

Stjerne-Re*Vision er et revisionskontor i Roskilde, der indehaves af revisor Mogens Risbjerg, og som servicerer små selvstændige erhvervsdrivende. 

Mission

Stjerne-Re*Vision's Mission er, at skabe gode regnskabsoplevelser og at hjælpe selvstændige erhvervsdrivendes med at få en lettere administrativ hverdag.

Revision med en
År-Tusind*Vision     

År-Tusind*Visionen om Net-Bogholderiet er udsprunget af mange års arbejde med at hjælpe små selvstændige erhvervsdrivende med Deres regnskaber.

Bogføringshjælp    
med Visioner

De værktøjer, jeg har udviklet undervejs i dette arbejde, har jeg samlet på dette websted, så mine egne kunder, såvel som andre, kan få glæde af dem.

Vision

Visionen er, at webstedet løbende udbygges, med dine og mine ideer til forbedringer, som kan være til glæde og gavn for mindre selvstændige erhvervsdrivende, og lette deres administrative hverdag.

Hvor :

Stjerne-Re*Vision v/Mogens Risbjerg
Sneglehøj 121, 4000 Roskilde Find Vej
Tlf/Fax 46-322302
E-mail  mogens(a)stjernerevision.dk

 

Hvad tilbyder jeg :

Hvordan du med mindst mulig energi
får ordnet dit papirnusseri
uden at din tegnebog hulles som en si. 

Hvad kræver jeg :

Diamanter er kun kulstøv, der har været udholdende
og for bogholdere, med lidt udholdenhed, er
NET-Bogholderiet vejen til eget LET-Bogholderi.
 

 

Senest opdateret: 02. februar 2018 Copyright © 1998-2018 Stjerne-Re*Vision CVR 32610358

v/Revisor Mogens Risbjerg * Sneglehøj 121 * 4000 Roskilde * Tlf/Fax 46-322302 * Web www.stjernerevision.dk  * Mail mogens(a)stjernerevision.dk